Algemene vergadering 2021

Neem op 21 juni (in Frankrijk) en op 22 juni (in België) deel aan de algemene vergadering, waar je ook bent. 

Ben je al langer lid of nog maar pas, ben je klant of partner, en wil je graag meer weten over het leven van onze gedeelde onderneming? Dan nodigen we je graag uit voor onze algemene vergadering! Neem online deel of in levenden lijve, door bijvoorbeeld samen te komen in je lokale kantoor. Op het programma: workshops, debatten en vooral, tijd voor een gezellige babbel …  Aan jou de keuze. 

Kom debatteren, informeer je, breng je stem uit en ontspan. Let’s Coop! 

Snelle links 

Jaarverslag Smart 2020

Het format 

De algemene vergadering is een hoogtepunt voor onze coöperatie, een formeel moment dat voor ons ook ruimte moet bieden voor gesprekken en een gezellig samenzijn. We blijven de gezondheidsregels naleven, maar kunnen niet wachten om jullie terug te zien. Het format van onze jaarlijkse algemene vergadering is dan ook grondig omgegooid. Neem deel aan de lokale evenementen die de teams organiseren, al dan niet de hele dag. Zo kan je bijvoorbeeld een workshop volgen of een aperitiefje gaan drinken, of live de uitzending van de algemene vergadering meepikken. 

Als je toch liever thuisblijft, kan je ook deelnemen aan een rijkgevuld onlineprogramma.   

De formele algemene vergadering vindt sowieso plaats op afstand. Ze zal live uitgezonden worden op Youtube en Facebook, en ook in bepaalde kantoren. Alle vennoten van de coöperatie krijgen begin juni een mail met de agenda. 

Ontdek het programma en schrijf je in 

 

De stemming 

Elke vennoot van de coöperatie heeft stemrecht (een persoon = een stem). Zoals elk jaar verloopt de stemming elektronisch. Begin juni krijgen alle vennoten een mail met de stemprocedure en de resoluties waarover gestemd moet worden. Documenten en video’s zullen beschikbaar zijn en er worden nog infomomenten georganiseerd zodat iedereen vragen kan stellen en met kennis van zaken een stem kan uitbrengen. 

 

Waar vind je informatie?

Wil je graag met kennis van zaken stemmen?
Raadpleeg de ingediende resoluties en de bijhorende documenten
— Ontdek wie de kandidaten voor de verkiezing van de Raad van bestuur zijn of tijdens een videoconferentie (in het Frans) op 14 juni om 18 uur. Schrijf je in
— Op 18 juni om 11 uur wordt het strategisch plan 2025 voorgesteld via videoconferentie (in het Frans). Vragen? Schrijf je hier in om deel te nemen.
— Neem deel aan de algemene vergadering op 22 juni
— Stel je vragen via mail op dit adres: letscoop@nullsmart.coop

 

#Letscoop2021