Algemene vergadering 2017

Op dinsdag 20 juni 2017 had Let's coop 2017, de Algemene vergadering van Smart, plaats. De gelegenheid voor de vennoten en geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten tijdens de workshops, debatten en participatieve momenten en dat alles in een feestelijk kader...

 

Jullie namen met meer dan 800 personen deel aan de debatten en de conferenties, om mee te discussiëren en te netwerken, of om te stemmen en de enquêtes in te vullen. Van de Smartcijfers voor dummies, over de toekomst van het werk, naar de verschillende manieren om deel te nemen en een rol op te nemen in de coöperatie, de informaticatools, en de commons, de thema’s konden stuk voor stuk op veel interesse rekenen.

De deelnemers schudden de ledematen los in de kleinste disco van de wereld (la Plus Petite Boite de Nuit du Monde) van Fortune Collective,  lieten hun portret vastleggen via Sharingbox of deden zichzelf een mooie gezeefdrukte zak van Ahaha en van Loup2 cadeau. De fietsers leerden bij Hush Rush  meer over hoe ze zich veilig door het verkeer kunnen bewegen en lieten hun fiets herstellen door SOS Velo. We sloten de avond al dansend af op de tonen van DJ Prince Off de LaVallée.

Speciale dank gaat uit naar de Tambours du Burundi voor hun muziek en dans. Ze brachten voor even de festivalsfeer naar Let’s coop 2017, de Algemene vergadering van de Smart-coöperatie.

Ontdek hieronder:
Het gedetailleerde programma van de dag
De sprekers
De resultaten van de gewone Algemene vergadering
De video’s van de dag (debatten De toekomst van het werk en de Algemene vergadering)
De foto’s van Nicolas Bomal en van Ketchup book.
De foto’s die de deelnemers namen via SharingBox
De foto’s van het debat “Naar een Europese pijler van sociale rechten”  samen met POUR LA SOLIDARITE