> ONTDEK ONZE BLOGkronik <

Programma – Algemene vergadering 2023

De algemene vergadering op 20 juni vindt dit jaar plaats in 3 steden, met meer dan 30 workshops, thematische debatten, professionele ontmoetingen, presentaties en nog zoveel meer! Maar de plaatsen zijn beperkt, maak dus je keuze en schrijf je snel in ... Afspraak in Antwerpen, Luik of Brussel? Check hier en nu het programma van de algemene vergadering en Let’s coop! Kan je niet ter plekke aanwezig zijn? Geen probleem, dat hebben we voorzien! Volg de vergaderingen live op YouTube.

Registratie - Antwerpen

Dienstag 20 juni: Gedetailleerd programma - Antwerpen

09:30
10:00
Onthaal & ontbijt
Onthaal & ontbijt, Om de dag goed in te zetten voorzien we een ontbijtje!
10:00
12:00
Vergadering van de vennoten van Smart
Om 10 uur bereiden we de algemene vergadering voor tijdens een plenaire zitting. Ontdek samen met ons welke gebeurtenissen het jaar 2022 kenmerkten. Op het programma: een gedetailleerde samenvatting van de documenten die begin juni beschikbaar werden, feedback over de activiteiten van het jaar, de cijfers, en de komende projecten en uitdagingen. Het doel: vragen stellen voor een beter begrip en om vóór 17 uur te kunnen stemmen.
12:00
14:00
Lunch
Lunch, Youri en Pieter zetten een heerlijk gezonde lunch op tafel. Smakelijk! Met Bar Oscar.
14:00
15:30
Muzikale workshop Orovivo
Smart-vennoot Raphaël De Cock is een multi-instrumentalist en zanger van traditionele zangstijlen met een resem aan muzikale projecten op zijn palmares. Op onze algemene vergadering zal hij een muzikale workshop boventoonzang geven en je laten kennismaken met verschillende stijlen keelzang. Je leert grommen als een Tibetaanse monnik en zingen met twee stemmen tegelijk. Kom jij ook je verschillende stemmen ontdekken?
14:00
15:30
Workshop over en rond de opmars van AI
“Binnen drie jaar heeft elke ondernemer een AI-rechterhand.” De Antwerpse digital consultant Vincent Buyssens van Antwerp Powered By Creatives (https://www.apbc.be/) dompelt jullie tijdens zijn workshop onder in de wereld van de artificiële intelligentie (AI) en de gigantische impact ervan op de wereld van het ondernemen.
15:30
16:00
Verfrissende pauze
Brain²Freeze maakt à la minute extreme ijsjes met behulp van vloeibaar stikstof! Dat is niet alleen heel spectaculair maar ook superlekker en aangezien je persoonlijke ijsje volledig voor je neus gemaakt wordt, zal je nergens anders verser ijs vinden. Daarenboven mikt de ijsman op unieke en gedurfde smaken en zijn al zijn smaken volledig vegan, dus plezier voor iedereen! Met Brain²Freeze.
16:00
17:30
Keynote Futuroloog - Tom Palmaerts : Ben jij klaar voor de toekomst?
Het leven gaat soms zo snel, dat de toekomst ons doet duizelen. Maar, hoe worden we dan wel futureproof? Tom Palmaerts reist al jarenlang de wereld rond met één doel: mensen zin doen krijgen in de toekomst. Hij onderzoekt welke maatschappelijke fenomenen de volgende tien jaar belangrijk zullen zijn. Tom speelt graag met toekomstdenken… maar toekomstdenken is enkel interessant als we er vandaag mee aan de slag kunnen.
17:30
17:55
Algemene vergadering SmartCoop en resultaten van de stemmen
Na de plenaire ochtendzitting is dit het formele moment van de gewone algemene vergadering van SmartCoop, waar de belangrijkste punten van de dag overlopen worden.
17:30
20:00
De Toâpe Geraapte - Live music & drinks
Marching band 'De Toâpe Geraapte' zet de Winkelhaak op stelten en alle sérieux gaat overboord! Wij zorgen voor drank en pizza. Eet je graag mee? Benvenuto!