Anthea Missy
Vrouw
Categorie A: Loontrekkend ondernemer
Ixelles

Heb je al een ander engagement binnen Smart (RvB, ethisch comité, Smart in Progress, andere) of heb je ervaring in andere coöperaties?

Ik heb nog geen ervaring bij Smart, maar ik hou ervan om voor de uitvoering van mijn projecten in team te werken (buurtcomités, vzw’s, bedrijven, overheidsdiensten).

Beschrijf hier je beroep of je activiteit

Grafisch kunstenares, muurschilder, kunstschilder. Ik beheer mijn projecten als storytelling-concepten via verschillende dragers en met verschillende ervaringen.

Welke competenties en ervaringen wil je bij de Raad van bestuur en het project Smart aanbrengen?

Ik wil graag mijn ideeën aanbrengen. Ik heb er constant en heb ook oog voor verbetering door te kiezen voor de vernieuwing van bepaalde zaken.
Ik ken het standpunt van de klant én het artistieke standpunt.

Waarom stel je je kandidaat voor de Raad van bestuur?

Omdat ik mijn visie wil delen met de ervaringen en standpunten van het bestuur, om de beste manieren te vinden om artistieke klanten of opdrachtgevers die kunstenaars inhuren van dienst te zijn.

Hoe zie je Smart in de toekomst? Wat is jouw langetermijnvisie voor het project?

Ik geloof dat we sterkere relaties kunnen creëren tussen klanten en makers door bruggen te bouwen tussen hen. Dat maakt het makkelijker om immateriële artistieke en culturele waarde te creëren en economische prestaties voor iedereen te genereren.


 
 
Terug naar de lijst met kandidaten