Infosessies

Heb je een ondernemingsproject? Zin om je eigen activiteit te lanceren? Of wil je af en toe eens een prestatie leveren? Zie je het niet zitten om je als zelfstandige te vestigen?  

Dan is Smart misschien de alternatieve, innovatieve oplossing die jij nodig hebt om je project concreet te maken! 


Smart: Wegwijzer

Bovendien kan je heel eenvoudig informatie inwinnen, want Smart organiseert voortaan online infosessies in de vorm van interactieve meetings. Zo kan je ontdekken hoe Smart en haar tools werken, welke waarden ze uitdraagt, en kan je live vragen stellen aan de adviesverlener die de sessie in goede banen leidt. Eens je overtuigd bent, hoef je enkel nog de stap te zetten om deel uit te maken van de grootste werkerscoöperatie in Europa. 

 

Overtuigd? Schrijf je in voor een gratis infosessie in het dichtstbijzijnde Smart-kantoor en ontdek meer in detail hoe Smart werkt, welke tools ze aanbiedt en welke waarden ze uitdraagt. Bovendien kan je dan ook vragen stellen aan de adviesverleners. We organiseren zowel infosessies online als in onze kantoren. Zo kan je de formule kiezen die voor jou het beste past.

Belangrijk:

  • Inschrijven voor een infosessie is verplicht om te kunnen deelnemen. De plaatsen zijn beperkt en het is niet mogelijk om op het moment zelf spontaan bij de groep aan te sluiten.
  • De infosessies in onze lokalen kunnen enkel plaatsvinden mits een strikte naleving van de gezondheidsmaatregelen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Schrijf je in voor een online infosessie:

Schrijf je in voor een infosessie op kantoor:


Een infosessie op locatie?

Als je de infosessie Wegwijzer ook wil organiseren voor een specifiek publiek, bij een organisatie of opdrachtgever, dan is dat mogelijk op aanvraag. De groep moet minstens uit 10 deelnemers bestaan, die dan ook allemaal zeker komen. Neem hierover contact op met het dichtstbijzijnde kantoor.