Infosessies

Heb je een ondernemingsproject? Zin om je eigen activiteit te lanceren? Of wil je af en toe eens een prestatie leveren? Zie je het niet zitten om je als zelfstandige te vestigen?  

Dan is Smart misschien de alternatieve, innovatieve oplossing die jij nodig hebt om je project concreet te maken! 

Smart: Wegwijzer

Bovendien kan je heel eenvoudig informatie inwinnen, want Smart organiseert voortaan online infosessies in de vorm van interactieve meetings. Zo kan je ontdekken hoe Smart en haar tools werken, welke waarden ze uitdraagt, en kan je live vragen stellen aan de adviesverlener die de sessie in goede banen leidt. Eens je overtuigd bent, hoef je enkel nog de stap te zetten om deel uit te maken van de grootste werkerscoöperatie in Europa. 

 

 

Schrijf je in voor een infosessie (online) in:

Gratis infosessie over auteursrechten en naburige rechten

Wat zijn auteursrechten en naburige rechten? Wat moet je doen als jouw beelden of muziek gebruikt worden? Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract auteursrechten? Wat zijn de voor- en nadelen van beheersvennootschappen? Hoe worden auteursrechten belast?

Op dit moment zijn er geen infosessies voorzien!

Een infosessie op locatie?

Als je de infosessie Wegwijzer ook wil organiseren voor een specifiek publiek, bij een organisatie of opdrachtgever, dan is dat mogelijk op aanvraag. De groep moet minstens uit 10 deelnemers bestaan, die dan ook allemaal zeker komen. Neem hierover contact op met het dichtstbijzijnde kantoor.

Onze andere infosessies

In Brussel en Luik organiseren we ook zes Franstalige opleidingen die je helpen om je carrière verder uit te bouwen:

  • Auteursrechten en naburige rechten
  • Van artistieke droom tot professioneel project
  • Hoe bepaal ik mijn verkoopprijs
  • Hoe onderhandel ik?
  • Een netwerk opbouwen
  • Communicatie

Voor meer informatie over deze opleidingen of om je in te schrijven voor een Franstalige opleiding verwijzen we je door naar onze Franstalige website.