Infosessies

Heb je een ondernemingsproject? Zin om je eigen activiteit te lanceren? Of wil je af en toe eens een prestatie leveren? Zie je het niet zitten om je als zelfstandige te vestigen?

Dan is Smart misschien de alternatieve innovatieve oplossing die jij nodig hebt om je project concreet te maken.

Meer info:


Smart: Wegwijzer

In deze video ontdek je wat Smart voor jou kan betekenen en hoe je jouw beroepsactiviteit binnen de coöperatie kan ontwikkelen.

Overtuigd? Schrijf je in voor een gratis infosessie in het dichtstbijzijnde Smart-kantoor en ontdek meer in detail hoe Smart werkt, welke tools ze aanbiedt en welke waarden ze uitdraagt. Bovendien kan je dan ook vragen stellen aan de adviesverleners. We organiseren zowel infosessies online als in onze kantoren. Zo kan je de formule kiezen die voor jou het beste past.

Belangrijk: Inschrijven voor een infosessie is verplicht om te kunnen deelnemen. De plaatsen zijn beperkt en het is niet mogelijk om op het moment zelf spontaan bij de groep aan te sluiten.

Maak je keuze: ik wil me inschrijven voor

een ONLINE infosessie: (kies een taal)

een infosessie OP KANTOOR: (kies een stad)

In Brussel en Wallonië worden ook infosessies in het Frans georganiseerd. Meer info op deze pagina.


Een infosessie op locatie?

Als je de infosessie Wegwijzer ook wil organiseren voor een specifiek publiek, bij een organisatie of opdrachtgever, dan is dat mogelijk op aanvraag. De groep moet minstens uit 10 deelnemers bestaan, die dan ook allemaal zeker komen. Neem hierover contact op met het dichtstbijzijnde kantoor.