Infosessies

Het administratief, sociaal en fiscaal kader waarin freelancers werken is vaak complex.  Wil je een opdracht uitvoeren en wil je weten hoe je dit vorm kan geven?  Verschillende keren per maand organiseren we infosessies in zowel Vlaanderen als Brussel.

Smart: Wegwijzer

Tijdens deze infosessie lichten we onze werking en diensten toe.  Op het programma: uitleg bij onze coöperatie en onze administratieve tools, die je toelaten je werk als loontrekkende aan te geven in alle autonomie (contracten & activiteiten). Je kan je know-how uitoefenen terwijl wij je begeleiden bij het administratieve luik.

Schrijf je in voor een infosessie in:

Gratis infosessie over auteursrechten

Wat zijn auteursrechten en naburige rechten? Wat moet je doen als jouw beelden of muziek gebruikt worden? Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract auteursrechten? Wat zijn de voor- en nadelen van beheersvennootschappen? Hoe worden auteursrechten belast?

Op dit moment zijn er geen infosessies voorzien!

Een infosessie op locatie?

Wil je de infosessie Wegwijzer ook organiseren voor een specifiek publiek, bij een organisatie of opdrachtgever dan is dat mogelijk op aanvraag. De groep moet minstens uit 10 deelnemers bestaan, die dan ook allemaal zeker komen. Neem hierover contact op met het dichtsbijzijnde kantoor.

Onze andere infosessies

In Brussel en Luik organiseren we ook zes Franstalige opleidingen die je helpen om je carrière verder uit te bouwen :

  • Auteursrechten en naburige rechten
  • Van artistieke droom tot professioneel project
  • Hoe bepaal ik mijn verkoopprijs
  • Hoe onderhandel ik ?
  • Een netwerk opbouwen
  • Communicatie

Voor meer informatie over deze opleidingen of om je in te schrijven voor een Franstalige opleiding verwijzen we je door naar onze Franstalige website.