Opleidingen

Je vaardigheden en autonomie verder ontwikkelen om je activiteit een boost te geven? Nood aan praktische tips voor de ontwikkeling van je projecten?

Onze gebruikers-vennoten kunnen bij ons terecht voor infosessies en opleidingen. Het merendeel van de opleidingen worden momenteel in het Frans gegeven. In de komende maanden zal het aanbod aan Nederlandstalige opleidingen verder worden uitgewerkt. Bekijk de opleidingen in het Frans

Ondertussen vind je alle informatie over opleidingen en workshops die worden aangeboden en/of doorgegeven door Kunstenpunt, Flanders DC, Podiumkunsten en de VDAB hier.

Doelpubliek

De opleidingen richten zich op freelancers, of ze nu starten of al ervaring hebben. De sessies zijn interactief en laten de deelnemers toe om hun projecten voor te leggen aan de andere deelnemers en lesgevers met terreinervaring.

Aanpak

De opleidingen gaan uit van een dynamische en interactieve methode met aandacht voor uitwisseling van ervaringen en goede praktijken tussen de deelnemers. Doel is uiteraard om nieuwe competenties aan te leren of je kennis op te frissen. Maar ook je te helpen om keuzes te maken in een omgeving in constante verandering, nuttige competenties te versterken voor de realisatie van je projecten, om met andere collega’s van gedachten te wisselen over eventuele problemen en oplossingen, je netwerk uit te breiden en misschien zelfs nieuwe samenwerking op te zetten.