Memoranda

Sinds 2009 publiceren we bij elke verkiezing een memorandum waarin de voornaamste actuele standpunten en aanbevelingen worden samengevat. Hieronder vind je de verschillende teksten.

  • Memorandum 2014

Het memorandum voor de regionale, federale en Europese verkiezingen van mei 2014 vind je hier. We hebben onze standpunten en aanbevelingen geordend volgens de verschillende beleidsniveau’s.

  • Memorandum 2012

Voor de gemeentelijke en provinciale verkiezingen van oktober 2012 verscheen een memorandum met zes doelstellingen voor cultuur en creatieve beroepen in een lokale context. De volledige tekst vind je hier.

  • Memorandum 2010

Naar aanleiding van de federale verkiezingen van juni 2010 hebben we een eisenbundel voor de toekomstige regering en de politieke partijen opgesteld. Bedoeling is om ervoor te zorgen dat er meer rekening gehouden wordt met de specifieke arbeidsvoorwaarden die samengaan met projectwerk om deze zo te verbeteren. Hier kan je het memorandum downloaden.

  • Beleidsnota SMartBe

In deze tekst zetten we onze werkwijze, normen, waarden, missies en doelstellingen uiteen. Klik hier om deze beleidsnota te downloaden.

Wil je zelf je mening laten horen? Ga dan naar het forum op SMartAgora (onze social-network diensten voor Belgische kunstenaars en opdrachtgevers).