20 juni 2023 – Antwerpen, Brussel, Luik: algemene vergadering

Evenements - 25/5/2023

1 datum, 3 locaties, meer dan 30 workshops: LET’S COOP op 20 juni!

Zoals elk jaar worden de duizenden vennoten van de coöperatie opgeroepen voor de algemene vergadering. Een nuttige afspraak zonder meer, aangezien we stemmen voor de rekeningen en verslagen van het afgelopen jaar, over de toekomst praten en de Raad van bestuur verkiezen die jullie vertegenwoordigt.

De algemene vergadering is ook een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en gezellig samen te zijn.

Daarom hebben de teams een fantastisch programma voor jullie samengesteld met een dertigtal didactische, ludieke workshops.
Kom naar de Lange Winkelhaakstraat, de quai des Tanneurs of de Coenraetsstraat! Kom samen praten, anderen ontmoeten en een hapje eten in Antwerpen, Luik of Brussel. Of kom gewoon stemmen! Of breng je stem uit van bij je thuis. Al zal er ter plekke wel meer animatie zijn gezien de diversiteit van de onderwerpen…
Zijn we klaar voor de nabije toekomst? Wat moeten we doen met de stortvloed aan nieuwe tools die tekst, beeld en emoties voortbrengen? Heeft de sociale en solidaire economie ook een muzikaal kantje? Misosoep en stikstofijsjes, wat? En ook nog de cijfers, balansen en projecten… en wanneer eten we eigenlijk? Het antwoord krijg je op 20 juni!

Nieuw dit jaar?
De algemene vergadering vindt plaats op drie locaties tegelijk: Antwerpen, Brussel en Luik!
Afspraak Lange Winkelhaakstraat, Coenraetsstraat, of quai des Tanneurs.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en hoe meer we de waarden van onze coöperatie kunnen uitdragen. Dinsdag 20 juni staat dan ook maar voor één ding: Let’s coop!

Alle informatie over de algemene vergadering

Het volledige programma

Een laatste argument? Op 20 juni zijn alle blikken gericht op het biertje dat speciaal voor de 25e verjaardag van Smart door CoHop gebrouwen werd. Want na de balansen en rekeningen is een schuimende verfrissing waarschijnlijk welgekomen. Belgischer kan bijna niet … Jij komt toch ook?