Twee nieuwe crowdfunding campagnes op PUSH

Annonces - 20/3/2015

De productie van een nieuw album en de financiering van een artistieke residentie in China: ziehier de twee projecten die je vanaf 10 maart een duwtje in de rug kan geven via onze crowdfunding website PUSH.

Hanna Ilcszyszyn is een jonge Poolse schilderes en woont in België. Ze studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent en aan The Academy of Fine Arts te Wroclaw (Polen), waarna ze haar werk tentoonstelde op meerdere exposities in België, Polen en Azië. Verzamelaars uit heel de wereld vonden en kochten reeds stukken uit haar oeuvre. Haar suggestieve schilderijen en tekeningen doen denken aan de jeugdige onschuld en onzekerheid. Recentelijk creëert ze ook zeefdruk op textiel met de artieste Anna Zuber, waarover meer op de website AHAHA.BE.

Je kan haar werk ontdekken op haar Facebook pagina.

Het doel van haar crowdfunding campagne: € 1.810 verzamelen om haar artistieke residentie in het Da Wang Culture Highland in China te financieren.

Deelnemen aan het project? Dat kan hier!

sweetjaneHet was 1996 toen Sweet Jane, alias Christel Mignolet, haar eerste composities op papier zette. Vanaf 1997 zal een ware artieste zich ontplooien. Ze schrijft en zingt Engelstalige nummers, componeert op gitaar en ontwikkelde een muzikale stijl die we best als indie-pop-folk omschrijven. Na haar eerste album « Little Bird » uit 1999 positioneerde ze zich als een gevestigde figuur in de scene en deelde ze het podium met niet de minste artiesten: Calexico, Echo & the Bunnymen, Mark Eitzel en Sophia.

Haar doel: de productie van haar nieuwe album in Australië, met een knipoog naar de zon, naar een droom, naar hartstocht. Omringd door Sacha Toorop, Calo Marotta en Fritz Sundermann hoopt Sweet Jane met haar vierde werk de lichtheid, warmte en frisheid van haar eerste albums terug te brengen.

Meer over het reilen en zeilen van Sweet Jane vind je op haar Facebook pagina. Wil je haar helpen € 4.200 euro in te zamelen voor de productie van haar nieuwe album? Dat kan via deze link!