Smart in Progress

Geen onderdeel van een categorie - 5/10/2015

Nieuwe vormen van werk, de opkomst van de ondernemer-werknemer, de ontwikkeling van een deeleconomie… De wereld van het werk ondergaat boeiende veranderingen. Met het participatief traject Smart in Progress’ maken we ons DNA klaar voor de toekomst.

De resultaten van dit reflectieproces zullen samengebracht worden in het strategisch ontwikkelingsplan “Smart 2020”, dat op 28 juni 2016 zal voorgesteld worden op onze algemene vergadering.

Naast de formele transformatie naar een Europese coöperatie aan de start van de zomer 2016 en de vragen die deze juridische formaliteit met zich meebrengt, is het ook belangrijk na te denken over de nodige evoluties in onze werking en ons functioneren.

Denk mee hoe we de democratische participatie van de coöperanten kunnen verankeren in de bedrijfsvoering, welk economisch  model nodig is om het voortbestaan van de onderneming te verzekeren, hoe we een nieuw publiek van gebruikers aanspreken en welke nieuwe tools we onze gebruikers willen bieden.

Het startschot van dit werkproces werd gegeven op 30 juni 2015 in Brussel. Meer dan 700 leden, opdrachtgevers of partners van Smart waren aanwezig. We kregen 742 antwoorden op de online-enquête over de toekomst van Smart. Het vervolg begint nu, met 6 maanden workshops!

Historiek van Smart in Progress

Ligne du temps NL

Hoe deelnemen?

Zin om deel te nemen aan het project? Schrijf je hier in!