Meet&Connect ontmoetingen rond jazz

Events, Getuigenis - 12/5/2014

In het kader van de Jazz Marathon in Brussel, nodigt het  BIP je op zaterdag 24 mei uit voor een ontmoeting met Tuur Florizoone. Dit evenement kadert in onze Meet&Connect, waar creatieven en kunstenaars kunnen netwerken en ervaringen delen, sector per sector.

Op deze Meet&Connect kan je niet alleen collega’s uit de jazzsector ontmoeten, maar ook ideeën en info uitwisselen, nieuwe partners voor je project zoeken,…  En je kan vragen stellen aan Tuur Florizoone.

florizoone_tuur_bystephanvanfleteren

Tuur Florizoone is niet in één woord te vatten. Deze accordeonist, pianist en componist werd in 1978 in Leuven geboren. Hij studeerde jazzpiano en compositie aan het Conservatorium in Brussel en geeft ook les aan het jazzconservatorium in Gent.

Op zijn palmares: de oprichting van de groep Tricycle in 1999 en het muzikaal trio Massot/Florizoone/Horbaczewski in 2006. Tuur werkte ook mee aan vele projecten met onder andere Quentin Dujardin, Garrett List en Philip Catherine.
In 2008 oogstte hij internationaal succes voor de soundtrack van de film ‘Aanrijding in Moskou’ op de World Soundtrack Awards.

Het event eindigt met een glas, een gezellige manier om met elkaar aan de praat te raken.

Praktisch:

  • Wanneer? Zaterdag 24 mei van 17u tot 20u30. De presentatie wordt gegeven in het Frans maar je kan je vragen stellen in het Nederlands.
  • Waar? BIP – Bruxelles Info Place ( Zinnekezaal), Koningsstraat 2-4, 1000 Brussel (plan)
  • Gratis toegang na inschrijving via deze link – gevolgd door een drink.
  • Info: Veronique Van de Wielen, e-mail: wid@nullsmart.coop

In samenwerking met:

BIPjazz