Opleidingsreeks

Economische ontwikkeling

Opleidingsreeks: Je activiteit ontwikkelen


Wilt u ondersteuning bij het (her)ontwikkelen van een duurzaam bedrijfsmodel? Smart biedt u een opleiding van 5 modules waarmee u alle fasen kunt bestuderen die nodig zijn om uw project te realiseren of nieuw leven in te blazen.

Het is mogelijk om de hele opleidingsreeks te volgen, maar je kan ook apart voor de sessies inschrijven.

Opleidingsreeks in Antwerpen : 2 mei tot 22 juni 2023

Doelstellingen

Je bedrijfsmodel van A tot Z begrijpen en structureren.

Inhoud van de opleiding

1/ Definieer je project (02-05-23)


2/ Je relatie met geld (11-05-23)


3/ Workshop Prijszetting (25-05-23)


4/ Je aanbod en waardepropositie bepalen (08-06-23)


5/ Blik op de toekomst, een duurzaam verdienmodel (22-06-23)

Praktische informatie

  • Zodra we je inschrijving ontvangen hebben, krijg je een mail met de nodige info (adres en zaal, internetlink als de opleiding online gegeven wordt, betalingsmodaliteiten ...). 

Prijs

·        € 140 voor Smart-vennoten en € 410 voor niet-vennoten ;

€ 235 voor Smart-partner

·        Deze prijs omvat dranken (koffie, thee en water), maar geen lunch. 

An Dours is als freelancer reeds 5 jaar workshop-wizzard en procesbegeleider voor kleine en middelgrote teams. Over soft skills. Want daar durven in duiken is volgens An het dapperste wat er is. Daarnaast is ze zoektochtbegeleider en bewustzijnscoach voor iedereen die ‘Er meer uit wil halen dan op dit moment lukt.’ Zowel met ondernemersdoelen als persoonlijke doelen gaat ze samen met je aan de slag. Ze durft daarin zowel kwetsbaarheid- als leiderschapspaden bewandelen. An is een Voeler, Flexdenker en woordkunstenaar in haar kern en van daaruit beweegt ze haar hele carrière. Ze brengt een spraakwaterval mee, een neurodivers brein, een nieuwsgierige blik en een gedreven hart.

Bij BlinkOut vzw zet ze als founder alles op alles om onzichtbare drempels te benoemen en bespreekbaar te maken, want Iedereen straalt Vanbinnen.

Ik ben Les Verhamme, coach en trainer voor bewuste zinzoekers en impactgedreven ondernemers/leiders.

Ik begeleid mensen in het ontdekken van wie ze zijn, wat ze hier te doen hebben en hoe ze dat kunnen vormgeven op een authentieke en duurzame manier.

Na een opleiding als toegepaste economiste en een zoektocht naar meer zingeving en maatschappelijk bijdragen ontdekte ik dat mijn missie ligt op het snijpunt van mijn grootste passies : persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap/leiderschap en natuur.

Ik hou van mensen verbinden, met zichzelf en met gelijkgestemde anderen. Ik kom helemaal tot leven als ik een veilige en inspirerende bedding kan creëren waarin mensen samen leren, uitwisselen en groeien.

Ik ben Robin Cuypers van STREVER. Ik ben 30 jaar, woon in Lier en heb een diverse achtergrond in zowel boekhouden als marketing. Ik ben gefascineerd door ondernemers en wat hen drijft.

 

Met STREVER geef ik hardwerkende ondernemers zekerheid over hun prijzen, zodat ze geen geld op tafel laten liggen en eindelijk kunnen vragen wat ze waard zijn. Ik geloof dat groei onvermijdelijk is met een gedetailleerde kostprijsberekening, correcte prijszetting en doeltreffende prijscommunicatie.

Photo:Seppe Kuppens Media