Opleiding

Economische ontwikkeling

Eco 2: Je relatie met geld

[Datums: Catalogus 2024 in voorbereiding]

Tijdens ons opgroeien en verder in ons volwassen leven hebben we rond geld en overvloed allerlei ideeën opgepikt en ervaringen opgedaan die tot op vandaag een sterke invloed hebben op hoe wij kijken naar en omgaan met geld.

Als ondernemer is het belangrijk om ons bewust te worden van wat overvloed in de weg staat en de blokkerende verhalen te transformeren. Een gezonde relatie met geld is dan ook essentieel om vrij en duurzaam te kunnen ondernemen.


Je kan deze opleiding ook volgen in het kader van de reeks

Doelstellingen

  • Bewustwording van verhalen en blokkades rond geld en eigenwaarde.
  • Verantwoordelijkheid nemen om persoonlijk te groeien in je relatie met geld en visie op geld verdienen.
  • Zelfreflectie en een open geest voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven rond geld.

Inhoud van de opleiding

  • In deze workshop gaan we bewust stilstaan bij de verhalen en overtuigingen rond geld en de beperkende gedachten overschrijven met een nieuw perspectief en gevoel.
  • We gaan dieper in op het verband tussen geld, kracht, ontvangen en eigenwaarde.
  • We gaan intunen op jouw verlangens rond geld en stapjes zetten in het integreren van een visie en mindset die die verlangens ondersteunen.
  • We gaan een plan uitwerken rond die aspecten van je zaak waar meer financiële flow ingebracht kan worden (vb. van uurtje factuurtje naar een verdienmodel in functie van jouw unieke aanpak, impact en waarde voor de klant).

Praktische informatie

  • Duur van de opleiding: 9u45 tot 17u.
  • Zodra we je inschrijving ontvangen hebben, krijg je een mail met de nodige info (adres en zaal, internetlink als de opleiding online gegeven wordt, betalingsmodaliteiten ...). 

Prijs

·        € 30 voor Smart-vennoten en € 90 voor niet-vennoten ; € 50 voor Smart-partner

·        Deze prijs omvat dranken (koffie, thee en water), maar geen lunch. 

Ik ben Les Verhamme, coach en trainer voor bewuste zinzoekers en impactgedreven ondernemers/leiders.

Ik begeleid mensen in het ontdekken van wie ze zijn, wat ze hier te doen hebben en hoe ze dat kunnen vormgeven op een authentieke en duurzame manier.

Na een opleiding als toegepaste economiste en een zoektocht naar meer zingeving en maatschappelijk bijdragen ontdekte ik dat mijn missie ligt op het snijpunt van mijn grootste passies : persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap/leiderschap en natuur.

Ik hou van mensen verbinden, met zichzelf en met gelijkgestemde anderen. Ik kom helemaal tot leven als ik een veilige en inspirerende bedding kan creëren waarin mensen samen leren, uitwisselen en groeien.