Compensatiefonds voor annuleringen door dreigingsniveau 4

Bericht - 27/11/2015

Zoals aangekondigd door onze afgevaardigd bestuurder in een persbericht van 26 november, creëren we een compensatiefonds voor de leden waarvan de bestelbonnen geannuleerd werden door het instellen van dreigingsniveau 4.

► Gezien de geleidelijke normalisering van de economische en culturele activiteiten in België, sluiten we het indienen van dossiers voor het compensatiefonds van Smart binnenkort af. U kan uw dossier nog indienen tot woensdag 9 december om middernacht. De eerste financiële steun werd reeds gestort. Alle dossiers zullen behandeld worden tegen 11 december. We brengen u in de week van 13/12 op de hoogte van het resultaat van deze solidariteitsactie.

We mobiliseren onze middelen uit de mutualisering van onze diensten en dus dankzij de solidariteit van al onze leden, om het verlies van inkomsten te vergoeden door de evenementen van 13 november en het instellen van dreigingsniveau 4 in België van 21 tot 26 november.

We kunnen de hoogte van de vergoeding momenteel nog niet bepalen, dit hangt af van de antwoorden van de overheid naar aanleiding van onze oproep. Een deel van onze eigen middelen werden trouwens al in dit fonds gestoken.