Terug naar de lijst met kandidaten

Nathalie Marcoul (L danse O)

Vrouw
FR | NL | EN |
Ik woon in Brussel, voor mij is dit de plaats waar ik aan onderzoek en reflectie doe en soms ook werk. Toch werk ik voornamelijk in Henegauwen, in het zuiden van Frankrijk (vooral voor creaties) en in het Franse departement Nord.
Categorie B
L danse O
Chemin de Vieusart 162 Plan de ville Boîte 11- 1300 Wavre
vzw

Beroep, activiteit :

Zoals zovelen en omdat dit in dit tijdperk gewoon vereist is, heb ook ik verschillende activeiten. Ik ben danseres en choreografe, ik werk als culturele coördinatrice in verschillende structuren (waaronder een psychiatrisch ziekenhuis) en ik ben ook een jonge ondernemer.

Wat kan ik bijdragen aan het Smart project? Welke vaardigheden en ervaringen breng ik mee als lid van de Raad van Bestuur?

Ik werk niet alleen via Smart als lid, ik vertegenwoordig ook een opdrachtgever van Smart en het is in die hoedanigheid dat ik mij kandidaat stel.
In mijn traject heb ik heel wat (al dan niet) artistieke projecten gecoördineerd. Ik hou ervan om in team te werken.
Ik bied mijn diensten aan om de tools en de manifestaties te organiseren.
Ik wil een verbindende schakel zijn tussen het standpunt van de prestatieverstrekkers en de opdrachtgevers.
Het liefst van al wil ik meewerken aan de reflectie om Smart te laten verderbestaan, evolueren.

Waarom stel ik me kandidaat voor de Raad van Bestuur van de Smart-coöperatie?

Mijn belangrijkste motivatie is ideologisch. Ik ben ervan overtuigd dat een nieuw economisch systeem nodig is. Delen onder elkaar is het middel om onze wereld op een correcte manier te wijzigen.
SMart is een nuttige structuur die over zichzelf nadenkt. Ik wil daarom actief meewerken aan de werking en evolutie van Smart.

Hoe zie ik Smart in de toekomst? Wat is mijn langetermijnvisie voor het project?

Ik zie voor een Smart een toekomst die bestaat uit nog meer innovatie ivm de diensten zodat iedereen zich verder kan ontwikkelen... en met elkaar kan delen.
SMart moet niet alleen een voedingsboden voor vele mogelijheden zijn, Smart moet ook innovatief blijven en veranderingen aanzwengelen.