Terug naar de lijst met kandidaten

Joëlle Boucher

Vrouw
FR | EN |
Ik werk en woon in Brussel
Categorie BBeroep, activiteit :

Ik ben web developer: ruim 10 jaar als freelance via Smart en sinds kort als personeelslid van Smart.
Hoe, samen met het team van de IT- Directie, behoeften vertalen in ergonomische toepassingen van lange duur: de betekenis en het belang van mijn werk.

Wat kan ik bijdragen aan het Smart project? Welke vaardigheden en ervaringen breng ik mee als lid van de Raad van Bestuur?

Ik reken op de opleidingen die binnen de RvB zullen worden gegeven om de jaarrekening beter te leren ontcijferen en te begrijpen, en daar dan een gefundeerde mening over te hebben.
Bovendien kan u rekenen op mijn organisatorische vaardigheden, mijn voorliefde om ideeën uit te werken, en mijn streven projecten te doen slagen.
En tenslotte, als vrijwillig activiste van de anti-globaliseringsbeweging heb ik ontdekt dat beslissingen transversaal kunnen worden genomen, en dat acties daar als vanzelfsprekend uit voortvloeien: dat inspireert mij.

Waarom stel ik me kandidaat voor de Raad van Bestuur van de Smart-coöperatie?

Smart, Europese coöperatie: wat een mooi project.
Ik weet goed waar de leden behoeften aan hebben en wat de noden zijn van de vaste personeelsleden. Ik ben ervan overtuigd dat als we ons achter dezelfde ideeën en dynamieken scharen, we van elkaar zullen leren en het project helpen verbeteren.

Hoe zie ik Smart in de toekomst? Wat is mijn langetermijnvisie voor het project?

De kracht van Smart is deze denkbare synergie tussen leden, partners en werknemers die ernaar streven nieuwe vormen van werk, nieuwe vormen van samenwerking te creëren.
Het biedt ook perspectieven aan kleinschalige activiteiten, om te groeien en ondersteund te worden.
En een collectieve intelligentie voorleggen die niet anders kan dan praktisch zijn.