Workshop prijszetting 24/11 – VOLZET

Geen onderdeel van een categorie - 9/11/2016

‘Hoeveel ben je waard…? Wat vraag ik voor mijn product?

Het is een vraag waar veel ondernemers mee worstelen. Enerzijds moeten de rekeningen betaald worden, anderzijds verwachten je klanten iets voor een bepaald budget. Dat geldt voor iedereen: ben je freelancer, meubelmaker, webdesigner of verkoop je zelfgemaakte juwelen. Maar hoe bepaal je de waarde van je product of dienst? Met welke elementen dien je rekening te houden bij het opstellen van je prijs?

Gedurende de workshop prijszetting zullen we nagaan welke zaken een directe invloed kunnen hebben op je prijs en hoe dit zich verhoudt tot je vaste maandelijkse kosten. Eens je prijs bepaald is,  bekijken we ook hoe je je product in de markt kunt zetten.

De vorming gaat door op donderdagvoormiddag 24 november tussen 10h00 en 12h30 in het kantoor van Smart Gent, en wordt gegeven door medewerkers van Microstart. Het aantal deelnemers is beperkt, dus aarzel niet om je in te schrijven via gent@nullsmart.coop. Het kantoor van Smart Gent vind je in de Sint-Salvatorstraat nummer 18 in Gent, op de eerste verdieping.

De workshop is volzet. Je kan gerust nog mailen en dan zetten we je op de wachtlijst. Mocht er iemand afzeggen, dan bellen we je morgen, woensdag 23/11, op.

Stuur gerust ook een mailtje om ons te laten weten dat je geinteresseerd bent in deze workshop. Dan nemen we dat mee om eventueel een vervolg op deze workshop te organiseren.