KOP vzw steunt jonge kunstenaars

Bericht - 26/8/2014

perbericht_expo_vzw kopMegalomane kunstenaars Jos Verwer en William Ludwig stellen op zaterdag 6 september hun grootheidswaanzin tentoon tijdens de unieke expositie ‘Delusions of grandeur’. Met een zelfingenomen kijk op het leven leggen ze humor aan de dag die iedereen doet grijnzen. Aanschouw hun grandioze werk in het even geweldige 2060 Antwerpen.

Het artistiek bolwerk voor jonge kunstenaars KOP vzw wordt door Smart gesteund. Het brengt met ‘Delusions of grandeur’ voor de allereerste keer het meesterwerk samen van twee zelfverheven beeldende kunstenaars. Jos Verwer, beter bekend als Daspasfunky, doopte zichzelf onlangs nog om tot visionair en verwacht met zijn neoclassicistische illustraties de mensen in vervoering te brengen. William Ludwig (Master Ludwig) stelt met de nodige absurditeit in zijn tekeningen en schilderijen niet alleen de kunstwereld aan de kaak, maar ook de samenleving in zijn geheel. Het gouden duo ziet het creëren van kunst als een geschenk aan het volk en pretendeert ons dat te geven waar we recht op hebben… Van grootheidswaanzin gesproken.

Oordeel zelf op zaterdag 6 september vanaf 16u in de Duinstraat 124, 2060 Antwerpen. Naast enkele narcistische kunstenaars vind je er ook de betere drank, hap en muziek, met om 20u30 een live optreden van Hears. ‘Delusions of grandeur’ blijft ook op zondag 7 september te bewonderen tussen 14u en 18u.