Smart is dringend op zoek naar een systeembeheerder (m/v)

Bericht - 15/7/2017

Smart, coöperatie voor de begeleiding en het beheer van projecten is op zoek naar een systeembeheerder om het informaticateam in Brussel te versterken.

Het gezochte profiel dient volgende missies uit te oefenen:

Het beheer en de administratie van de servers Windows 2008/2012 (BU,…) (voornamelijk met de virtuele architectuur VM-Ware), het beheren van de rekeningen van gebruikers, de toegangsrechten voor monitoring, analyse en het onderhoud van de verschillende servers  (SQL en anderen), het vormgeven van de evoluties van de servers en verplaatsingen. De realisatie van de LAN-installatie en configuratie, Wifi (ubiquiti-Unifi), WAN (Cisco, HP) + Firewall (Palo Alto). Alsook het beheer van de VOIP-telefonie en de algemene telefooncentrale.

En daarnaast ook:

Diepgaande kennis van AD, de protocollen voor TCP/IP en UDP. Kennis van de volgende domeinen: VM-Ware, Veeam, Powershell, Exchange, IIS. Kennis van Unix/ Linux en Debian is een troef.

Goede kennis van geschreven en gesproken Engels en Frans.

Om deze veeleisende functie uit te oefenen dient de persoon in kwestie autonoom, proactief en nauwkeurig te werken en een uitstekende teamspeler te zijn.

Voor meer informatie contacteer: szi@nullsmart.coop of via telefoon: 0499 866 867.