SMall talks: Gent en Antwerpen

Geen onderdeel van een categorie - 18/12/2015

Banner AntwerpenBanner Gent

SMart gaat een ongemeen boeiend 2016 tegemoet: we willen in de zomer van 2016 een coöperatieve vennootschap worden. Begin 2016 lichten we onze plannen toe in Gent en Antwerpen en willen we te weten komen hoe jij daarover denkt. Het gaat immers niet alleen over ons, maar ook over jou.

Geen tijd om deel te nemen aan de workshops? Geen zin om je feedback op papier te zetten ? Wij organiseren informele ontmoetingen in de steden waar Smart een kantoor heeft. Het doel:onze leden, collega’s, klanten en partners–maar ook alle andere geïnterresseerden in het proces—laten deelnemen aan het debat. We geven er een stand van zaken over de workshops en horen graag jullie feedback. Let’s talk about… us!

Omdat je die mening niet zo maar hoeft te geven, bieden we je graag een hap en een borrel aan, en klinken we op het nieuwe jaar. Een losse tong en een gevulde maag praten immers makkelijker!

Programma Gent – 28 januari:
De avond zal ingeleid worden door Ludo Moyersoen van Micromarché en Microstart en Wim Van Damme van Samen Sterker.  Zij schetsen de voordelen en eventuele struikelblokken bij het oprichten van een coöperatieve vennootschap. Dit is voor ons de perfecte aanloop om ons verhaal uit de doeken te doen voor alle betrokken partijen.
Beeldend kunstenaar en Smart-lid William Phlips presenteert diezelfde avond een overzichtstentoonstelling in de exporuimte van Samen Sterker.

Programma Antwerpen – 11 februari:
Sprekers Adri Van Aert van Starterslabo en Dirk Barrez, auteur van onder meer ‘coöperaties. Hoe heroveren we de economie‘, delen hun ervaringen over het reilen en zeilen van een coöperatieve vennootschap.
Na deze flinke dosis inspiratie laten wij jullie aan het woord en horen wij graag jullie ideeën, voorstellen en bedenkingen. Galerie de Zwarte Panter zorgt die avond voor het perfecte decor.

Kom je? Super! Geef een seintje voor 25 januari via gent@nullsmart.coop of antwerpen@nullsmart.coop.

Praktisch:

28/01/2016: Gent, Samen Sterker, winkel, Vrijdagmarkt 9, 9000 Gent, 17u30-20u00

met Ludo Moyersoen (MicroStart, Micro-marché,…), William Phlips, …

11/02/2016, Antwerpen, Galerie De Zwarte Panter, Hoogstraat 70-74, 2000 Antwerpen, 17u30-20u00