Jaarverslag 2017

Info - 27/7/2018

Het jaarverslag van de Smart coöperatie bevat de activiteiten en acties van het afgelopen jaar en werpt een blik op de nabije toekomst en de lopende projecten. Dit jaarlijkse rendez-vous is de gelegenheid om het democratische bestuur van de onderneming te voeden, de pagina’s bieden stof tot nadenken, debat en bieden hoop op het succes een alternatieve oplossing: een niet-roofzuchtige economie.

Verhelderende cijfers, tabellen en grafieken, verhalen van samenwerking, de voltooiing van een aantal grote projecten (meer bepaald van coworkingruimten zoals LaVallée, les Tanneurs, les Belneux…), al deze elementen worden aan u voorgelegd ter goedkeuring, maar we zijn ook geïnteresseerd in uw opmerkingen. Want Smart kan niet zonder u, uw ideeën, uw betrokkenheid.

De relaties en uitwisselingen met de vakbonden, met de sociale verenigingen, met de overheidsdiensten, met de vertegenwoordigers van de werkgevers, het reilen en zeilen in de coöperatie, het werk van de raad van bestuur gekozen door de vennoten, de aanhoudende groei, de publicaties, de evoluties in de projecten… het jaarverslag is Smart in 80 pagina’s. Om u beter te kunnen oriënteren en te weten te komen waar dit collectieve avontuur naartoe gaat.

Download het jaarverslag (pdf)

Smart kerncijfers 2017