Open Call: Ontwerp DE MUUR

Geen onderdeel van een categorie - 3/9/2015

Stap het SMartkantoor in Gent binnen en je blik valt nu op een hoge bakstenen muur aan de ingang. Alle eer aan die bekende stenen die  zo veel gevels sieren, maar het kan beter dachten wij. Met een muurschildering of graffitiontwerp zouden die rode blokken pas een waardig doel krijgen.


IMAG0218Ontwerp de eyecatcher voor onze ingang en krijg, naast een budget, ook nog eens eeuwige roem en erkenning door alle ogen die er op zullen vallen. 

De opdracht: ontwerp een muurschildering op de muur aan de ingang van ons kantoor in Gent. Het ontwerp kan 3 meter op 1 à 2 meter zijn. Voor het ontwerp zelf krijg je carte blanche, dus verras ons.

De locatie: ingang SMartkantoor in Gent.

Het budget: De geselecteerde kandidaat ontvangt een totaalbudget van 450 euro excl. btw.  De uitbetaling gebeurt door Smart Verenigde Producties vzw via een Activiteit.  Het bedrag dekt de ontwerpkost, het maakloon, het materiaal, de productiekosten en de overdracht van auteursrechten.

De spelregels:  klik hier voor het reglement .

Deelname: Dien je deelnamedossier ten laatste op 15 oktober 2015 in via e-mail gent@nullsmart.coop, per post naar Dok Noord 4E-001 of kom het afgeven in ons kantoor.