OPEN CALL: GENK

Appel à projets - 23/10/2017

Smart lanceert een open call voor Limburgs talent om werk tentoon te stellen en te verkopen in de galerie Oja.

Genk is een bruisende stad met een indrukwekkend industrieel verleden en veel ondernemingszin. Smart is er sinds 2 jaar op donderdag aanwezig in de C-Mine CribJeroen Boogaerts helpt je verder met je vragen rond de facturatie, (loon)aangifte, kosten en opvolging van je (freelance) opdrachten.Op een steenworp van C-Mine ligt de Vennestraat, de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes en galerijtjes. OJA is gelegen in de Vennestraat en is een shop, galerij en atelier. Je vindt er een verrassende selectie van kunst & design objecten, inspirerende juwelen en originele accessoires allerhande, gaande van keramiek en textiel tot leder- en papierwaren.

Zin om je werk in deze galerie  tentoon te stellen? In de maanden november, december (2017) en januari (2018) maak je deel uit van de kunstenaars die de galerie vertegenwoordigt.

Hoe deelnemen?
– Ben je beeldend kunstenaar, vormgever, designer, illustrator, juwelenmaker of werk je met textiel?
– Stuur ons je portfolio of een selectie van werk dat je graag in de galerie zou tonen.
– Bezorg ons ook een korte bio.
– deadline: 14/11/2017.

Een professionele jury (Jasper Olaerts (C-Mine Crib), Emmy Vandersmissen (cultuurbeleidscoördinator Genk) en Denise Gielen (Galerie Oja)) zal de laureaat uitkiezen.

SMart zorgt voor een productiebudget (opbouw en presentatie in de galerie) en verzorgt je promo en communicatie (finissage, visitekaartjes, uitnodigingen en pers).

INFO en CONTACT:
Jeroen Boogaerts, genk@nullsmart.coop, T: 0492 46 66 28
www.smartbe.be