A.NYparty | Nieuwjaarsfeest voor zelfstandigen en startups – 29/01/2015

Events - 20/1/2015

A.NYparty is een inspirerende nieuwjaarsdrink voor alle ondernemende geesten, zelfstandigen en startups van de Provincie Antwerpen. Omdat freelancers en zelfstandigen geen baas hebben die een nieuwjaarsdrink verzorgt, maar vooral omdat netwerken en proosten op het nieuwe jaar leuker is met gelijkgestemden!

copyright Alexandra Bertels

Copyright: Alexandra Bertels

A.NYparty 2015 gaat dit jaar door in het Bolwerk, coworking en creatieve hub in het binnenfort van Edegem op donderdag 29 januari 2015 vanaf 20u.Bij je inschrijving ontvang je alle details en kan je direct starten met netwerken via onze Conversation Starter app.

Netwerk en geniet van optredens samen met andere energieke, inspirerende en ondernemende mensen.

Inschrijven

Wil je graag aanwezig zijn, stuur een mailtje naar Smart Antwerpen dan betalen wij jouw ticket ter waarde van € 5.

Programma

Conversation Starter
Met behulp van deze app kom je in contact met de aanwezige creatieven die jou interesseren. Zo mis je geen enkele netwerk-opportuniteit! Je kan vooraf plannen wie je wilt zien en op speeddate gaan tijdens A.NYparty.

Zodra je een ticket voor A.NYparty koopt, krijg je toegang tot Conversation Starter en kan je van start gaan. Vul je profiel in, vertel over je skills en stel je vraag.

Croque Manouche
Uit de gelederen van Radio Muzak en recht uit het legendarische jazzcafé Kiebooms geplukt: de jonge, virtuoze gitaarhelden Ben Van Bortel en Daniel Van Espen die samen met violist Gorik Elaut als Croque Manouche de puurste swing jazz uit de jaren ’30 en ’40 brengen. Je vindt ze spelend tussen het publiek, van 20 tot 23u.

Sketch
Sketch Antwerpen is ook van de partij! De beste tekenaars van ‘t stad tekenen je portret vanaf één euro. Sketch is een collectief van Antwerpse tekenaars dat op openbare plekken en evenementen aan tafel gaat zitten en de vreugde van het tekenen deelt met het publiek.

3Dee
Na New York, Londen en Hongkong, kan Antwerpen niet achterblijven en dus heeft ze sinds 2013 de eerste 3D printing pop-up store van België, 3Dee. Op A.NYparty brengen ze een 3D scanner en 3D printers mee en kun je er zelf mee aan de slag. Ze tonen ons de oneindige mogelijkheden van 3D printing, zoals het maken van een 3D print van jezelf!

Praktisch

Inschrijven: stuur een mailtje naar antwerpen@nullsmart.coop of contacteer Tinne, Sofie of Eline via 03226 21 08
Datum: 29/01 om 20u
Adres: het Bolwerk, binnenfort Edegem, Vestinglaan 55, 2650 Edegem.
Volg het event via de A.NYparty-facebookpagina