Music For Library — The vinyl release / 18.09 > DOK

Geen onderdeel van een categorie - 14/9/2016

Music For Library — The vinyl release / 18.09 > DOK

Topo Copy en Cosy Cozy sloegen de handen in elkaar voor een serie muzikale bibliotheekervaringen. Voor elke sessie nodigden ze muzikanten uit die pakweg een uur vanuit een aanpalende ruimte in afzondering aangepaste Library muziek brachten. Deze sessies werden integraal opgenomen.

De plaat verzamelt (non-edited) fragmenten van elke set:
Inne Eysermans (Amatorski) — Témé Tan — IJ (Inge van den Kroonenberg & Jürgen De Blonde) — Jozef Dumoulin — Kapotski
LIMITED EDITION /250
Op 18 sept kan je op DOK de plaat beluisteren, kopen en snuisteren in boekjes kan ook.

The Shelf Library

Printcollectief Topo Copy huist een unieke verzameling (fan-)zines, boekjes en ander geprint artwork met inzendngen uit binnen- en buitenland. ‘The Shelf Library’ plaatst deze collectie tegen de muur als een expo, één die je mag aanraken! Donaties en het toevoegen van eigen werk wordt geapprecieerd.

Topo Copy

is een ‘openlab-research-centrum’ rond print, (fan-)zines, papier, kopie, inkt en kunst … met een eigen ‘publishing’ label & een zine-bibliotheek, activiteiten zoals workshops, lezingen, interventies en expo’s. Ze runnen een open atelier met machinerie ter bevordering van creatie met inkt en papier. Topo Copy print ook Riso.

Cosy Cozy

is een (dj) duo met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Cosy Cozy draait platen achter elkaar, cureert & organiseert.

* Met steun van: Smart Vlaanderen & Stad gent