Infosessies voortaan ook online!

Bericht, Info - 13/5/2020

Heb je een ondernemingsproject? Zin om je eigen activiteit te lanceren? Of wil je af en toe eens een prestatie leveren? Zie je het niet zitten om je als zelfstandige te vestigen?  

Dan is Smart misschien de alternatieve, innovatieve oplossing die jij nodig hebt om je project concreet te maken! 

Bovendien kan je heel eenvoudig informatie inwinnen, want Smart organiseert voortaan online infosessies in de vorm van interactieve meetings. Zo kan je ontdekken hoe Smart en haar tools werken, welke waarden ze uitdraagt, en kan je live vragen stellen aan de adviesverlener die de sessie in goede banen leidt. Eens je overtuigd bent, hoef je enkel nog de stap te zetten om deel uit te maken van de grootste werkerscoöperatie in Europa. 

Om de infosessies zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het aantal inschrijvingen per sessie beperkt. Inschrijven kan op onze website, waar je de data en uren van de sessies vindt.   

 De coronacrisis heeft zware gevolgen voor heel wat activiteiten, maar wij vinden het belangrijk om de vorming van nieuwe ondernemingen te blijven bevorderen, en zowel bestaande als nieuwe economische activiteiten te ondersteunen. We blijven onze leden steunen, maar kijken ook naar de toekomst, en we zijn ervan overtuigd dat we – samen  vooruit moeten!