Feestelijke opening TEMPELMARKT op 16/4

Geen onderdeel van een categorie - 12/4/2016

Een markt is een plaats voor handel, maar ook voor ontmoeting. Een plek waar je spullen koopt en verkoopt, maar ook mensen ontmoet en ideeën uitwisselt.

De afgelopen maanden bouwde Atelier Recup aan een houten constructie in het Tampicopark die mensen dichter bij elkaar moet brengen zoals een markt dat doet.

De Tempelmarkt is een plaats op Luchtbal om allerlei activiteiten te organiseren, om in rond te dwalen, tot rust te komen en anderen te ontmoeten. Op de markt vind je ook een tempel, een plaats van bezinning en rust. Het is een bos van verticale lijnen, waarin je even kan ontsnappen aan alle drukte rondom.

De Tempelmarkt is een gigantisch houten kunstwerk waar je kan doorlopen, met duizenden planken en 800 pallets. Honderden mensen schreven hun verhalen en wensen op de gebruikte planken.

Zaterdag 16 april opent de Tempelmarkt feestelijk .

Kom het eindresultaat bekijken tijdens een gezellig feest met hapjes en drankjes, wonderlijk straattheater en verrassende workshops. Je kunt ook rustig rondkuieren op de rommelmarkt en genieten van de muziek.

Meer informatie en het programma kan je terugvinden op de website van het Cultuureel Ontmoetingscentrum Luchtbal en Facebook.

 

Atelier Recup – Ruud Mesdag en Christophe Lemmens van Atelier Recup zijn lid van Smart