Oproep: toon en verkoop je werk op Fabrikage – 7-8/6 Antwerpen

Bericht, Events - 17/5/2014

Op 7 juni vindt de derde editie van FABRIKAGE  plaats, een cross-over festival van beeldende kunst, installaties en muziek waar zowel gevestigde waarden als opkomende talenten hun werk kunnen tonen.

Fabrikage

Naast muzikaal geweld is er plaats voor ontwerpers, zine- en printmakers om hun werk voor te stellen op de DIY-kunstmarkt. De eigenzinnige groepstentoonstelling ‘Parallel Universe’ opent om 16u de deuren. Als afsluiter kan je op zaterdag naar een optreden van Duo à l’encre, een unieke samenwerking tussen drummer Teun Verbruggen en streetartist Vincent Glowinski, beter gekend als BONOM. Naast baanbrekende A/V performances, wordt de eenmalige samenwerking tussen Stuff en PudingOo top of the bill.

De hongerigen kunnen zich spijzen bij de vegetarische volkskeuken van de ecologische boerderij Plukrijp.

Dit jaar zet KOP vzw, het Kunstenaars Ondersteunend Platform, mee de schouders onder het FABRIKAGE-project. De vereniging ondersteunt startende ondernemers uit diverse kunsttakken bij het realiseren en bekendmaken van hun werk.

Oproep: Ben je ontwerper, illustrator, vormgever, crafter,… Kom je werk tonen en verkopen op de DIY-kunstmarkt op 7 juni van 16 tot 22u! Stuur een mailtje naar fabrikage@nullgmail.com

Meer info: https://www.facebook.com/fabrikage#!/fabrikage/info