Expo KOP Fleur De Roeck en Miles Fischler

Annonces - 2/6/2017

Nu KOP vzw met GAST goed en wel hunintrek hebben genomen in de Oude Beurs, gaan ze in de komende maanden verwoed verder met het aaneenrijgen van expo’s en andere kunstzinnige projecten. Aldus stellen kunstenaars Fleur De Roeck en Miles Fischler vanaf vrijdag 9 juni drie weken lang hun beeldend werk tentoon in onze multidisciplinaire toonruimte in de Hofstraat 15.

PRIMARIES + RUSH

Miles Fischler brengt met ‘Primaries’ een selectie foto’s samen die de publieke ruimte verkennen en de manier waarop de mens zich manifesteert binnen deze architectonische taferelen van kleur, volume en ritme.
‘Rush’ – het tweede luik van haar tentoonstelling – bestaat uit indrukken van landschappen en personages die haar pad kruisten doorheen een reis in Canada en de VS. De opnames tonen een reeks vluchtige observaties die ons laten stilstaan bij plekken die we anders nauwelijks registreren. www.milesfischler.be

MANESCHIJN MET OPEN GORDIJN

Fleur De Roeck illustreert in ‘Maneschijn met open gordijn’ haar scheppingsdrang om de schoonheid van het momentum tastbaar te maken. De kunstenares creëert in haar werk een beladen harmonie die spontaan teruggrijpt naar de fauvistische optiek. Haar directe improvisatie en wilde zin voor kleur, textuur, patronen en techniek leveren lyrische evocaties op die appelleren aan meeslepende jazzstructuren.
Haar meest recente werk toont ons hoe verscheidene invloeden en motieven vertrouwd samenkomen op het grote doek. www.fleurderoeck.com

Meer info vind je op kopvzw.be, Facebook of tegast.org

Vernissage: vrijdag 9 juni van 18u tot 23u
Finissage: zondag 25 juni van 12u tot 18u

Elke zaterdag en zondag open van 12u tot 18u

GAST // Oude Beurs
Hofstraat 15
2000 Antwerpen