Deel je werkplek in designcenter de Winkelhaak

Bericht - 20/3/2015

Je bent een architect of ontwerper boordevol passie?  Je werkt aan de keukentafel en ontvangt je klanten in de living? Je zit de hele dag tussen 4 muren en je praat tijdens je werkuren vooral tegen je goudvis, je boekhouder en je klanten? Dan is het misschien tijd om te verhuizen naar een werkplek waar je omringd wordt met diensten en mensen die je stimuleren en helpen groeien.

Winkelhaak 0609010

In designcenter de Winkelhaak, waar ook Smart Antwerpen haar kantoor heeft, kan je vanaf april terecht in een gedeeld of  autonoom atelier.  De Winkelhaak zit in een hip gebouw met een doordachte architectuur zodat communiceren met andere ontwerpers vanzelf gaat. Alles staat klaar, je kan er meteen aan de slag.
De Winkelhaak ligt op 5 minuutjes wandelen van het centraal station in Antwerpen. Er is een privé parking tegenover het gebouw en diverse openbare parkings in de onmiddellijke omgeving.

Wil je deel uitmaken van een creatieve think-tank, bijpraten met collega’s, inspiratie opsnuiven in een knap gebouw dat bruist en leeft, en tóch je eigen ding doen: maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse, via antwerpen@nullsmart.coop.

Meer info over De Winkelhaak
www.winkelhaak.be
info@nullwinkelhaak.be