De Brussels Art Factory (BAF), plaats voor gedeelde werkruimte, viert zijn zesjarig bestaan in Brussel op 06/10!

Evenements - 3/10/2017

In de Coenraetsstraat verenigt de Brussels Art Factory (BAF) sinds zes jaar creatieve professionals in de plastische en grafische kunsten, video, fotografie... Deze gedeelde werkplaats viert zijn verjaardag met een heel aantal feestelijke en artistieke projecten…

Om deze zesde verjaardag te vieren organiseert het BAF een tentoonstelling bestaande uit foto’s, schilderijen, sculpturen en zeefdrukken. Kom af tegen 18u voor de vernissage en ontdek de live painting, wall painting en een gedeeld fotografisch experiment…  Vanaf 20u is het feest met ALEA(s) die de avond zal afronden met een voorstelling over een audiovisuele improvisatie. Hieronder lichten we al een tipje van de sluier op!

Als ruimte voor werk, ontmoeting en delen voor creatieve professionals is het BAF één van de vijf creative hubs die beheerd worden door Smart in België.

 

Praktische informatie : 

Vrijdag 6 oktober vanaf 18u  – Brussels Art Factory (BAF), Coenraetsstraat 72 1060 Sint-Gillis

Kunstenaars: Martin Coiffier (photography),  Jung Ga Mee (photography), Merab Surviladze (painting), Arno 2bal (painting), Ice Screen  (silk screen), Greg Dass  (sculpture), Farm Prod (wall painting), In Your Box Project(photography experience), FSTN(drawer), REANIMATION (collective motion designer)  & Shakmat Modular (electronic musician)

Meer informatie