Terug naar de lijst met kandidaten

Roland Pauwels

Man
FR | NL | EN |
Woonplaats: Oudebaan 51 - B2970 SCHILDE/ANTWERPEN
Werkplaats: Anyplace
Categorie A

Beroep, activiteit :

Mix Entertainer/Performer/Photographer - StreetActor - Living Statues - Physical video Performer.

Wat kan ik bijdragen aan het Smart project? Welke vaardigheden en ervaringen breng ik mee als lid van de Raad van Bestuur?

Ik heb het grootste gedeelte van mijn loopbaan gewerkt als zelfstandige. Daardoor ken ik gans de problematiek van het statuut van de zelfstandig en kan daardoor de mensen degelijk informeren over de voordelen om met Smart te werken.
Als acteur/fotograaf ben ik reeds 7 jaar gebruiker van de Smart diensten.

Waarom stel ik me kandidaat voor de Raad van Bestuur van de Smart-coöperatie?

Mijn ruim 40jarige bedrijfservaring als bedrijfsleider in zowel technische als commeriele functies stel ik graag mijn ervaring ten dienste van een sociaal maatschappelijk verantwoord project als Smart.
Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen ontmoet uit verschillende disciplines en heb daardoor een realistische kijk op de verschillende kunsten platformen.

Hoe zie ik Smart in de toekomst? Wat is mijn langetermijnvisie voor het project?

Als lid van de raad van bestuur wil ik graag het klankbord zijn van de basis. Daarnaast onderzoeken welk de nieuwe digitale en multimedia ontwikkelingen die dienstig kunnen zijn voor de gebruikers, klanten, leveranciers en de coöperatie zelf.
Ook denk ik dat het nuttig kan zijn om een netwerkings groep op te starten om gesprekken aan te gaan met de kunsten en evenementen sectoren.
Onderzoeken verrichten naar de behoften waar er Co-working ruimtes ter beschikking kunnen gesteld worden voor Smart leden.