Terug naar de lijst met kandidaten

Lieza Dessein

Vrouw
dez@smart.coop
0471337179
FR | NL | EN |
Smart, Bruxelles
Categorie BBeroep, activiteit :

Ruim twee jaar nu maak ik als projectverantwoordelijke deel uit van het team van de Directie Strategie en Ontwikkeling van Smart. Binnen de mij toevertrouwde taken ben ik vooral geïnteresseerd in het nadenken over een rechtvaardiger en inclusieve digitale economie.

Wat kan ik bijdragen aan het Smart project? Welke vaardigheden en ervaringen breng ik mee als lid van de Raad van Bestuur?

Vóór deze functie werkte ik drie jaar als adviesverleenster bij Smart. Nu beheer ik voor Smart de Brussels Art Factory. In beide functies heb ik een hechte relatie met onze gebruikers kunnen ontwikkelen en ben ik goed op de hoogte van hun dagelijkse beslommeringen. Als projectverantwoordelijke binnen het team van de Directie Strategie en Ontwikkeling van Smart heb ik inzicht in en kennis van de interne organisatie van de structuur en de bestuurlijke bevoegdheden. Deze beide verantwoordelijkheden, maar ook mijn belangstelling voor de impact van de digitale revolutie op de arbeidsmarkt, lijken mij sterke troeven om toe te treden tot de raad van bestuur van SMarte

Waarom stel ik me kandidaat voor de Raad van Bestuur van de Smart-coöperatie?

Ik vind Smart een boeiend project, en van essentieel belang in een sterk veranderend economische landschap. Een project dat ik graag vooruit zie gaan en groeien. Ik denk dat de beste plaats om de ontwikkeling van het project te blijven begeleiden binnen de Raad van Bestuur is.

Hoe zie ik Smart in de toekomst? Wat is mijn langetermijnvisie voor het project?

Het is belangrijk dat de gebruikers de spil vormen van onze ontwikkeling, en dat we steeds efficiënter worden in het begeleiden van hun projecten. Ik zou graag een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze adviesverlening, en aan het aanbod van onze opleidingen. Eveneens is het voor mij belangrijk er voor te zorgen dat de verschillende stakeholders van de coöperatie elkaar kunnen ontmoeten om zo een veerkrachtige werkomgeving te creëren die zich leent voor dialoog.