BUZZkruit 2015 // Expo & Netwerkavond

Geen onderdeel van een categorie - 7/8/2015

//EXPO// U-TURN: designtendensen van de toekomst (10 juli - 30 September 2015) & //NETWERKAVOND// Clash of  creative generations (Maandag 14 September 2015)

Buzzkruit lanceert een nieuwe lichting afgestudeerde masterstudenten van creatieve opleidingen uit de regio Antwerpen. Dit zijn de ontwerpers van de toekomst, zij experimenteren met trends en varen op de golven van vooruitgang. Met workshops, een inspirerende tentoonstelling en bruisende netwerkavond worden de creatives uit hun vertrouwde schoolomgeving getrokken en wordt een brug geslagen naar hun toekomstig werkveld. Dít zijn de ontwerpers die het verschil moeten maken, zij vormen een bron van inspiratie voor medestudenten, professionals en ieder die geïnteresseerd is in design.

Buzzkruit is een initiatief van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. Dit designplatform van de regio Antwerpen bundelt de krachten van ontwerpers, bedrijven, onderwijs en overheid om samenwerking binnen de creatieve sector te stimuleren en het gebruik van design in andere sectoren aan te moedigen. Deelnemende young professionals komen uit de richtingen interieur, grafische vormgeving en productontwikkeling van Universiteit Antwerpen, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (AP Hogeschool), Sint Lucas Antwerpen (Karel De Grote Hogeschool) en Thomas More Hogeschool.

Bekijk het volledige programma op Buzzkruit.be

Schrijf je nu in voor de Buzzkruit netwerkavond // Smart zal ook aanwezig zijn

Buzzkruit-2014_226Buzzkruit-2014_334