Balkan Trafik Festival: voordeeltarief – Brussel 23-26/04

Geen onderdeel van een categorie - 17/3/2015

De negende editie van Balkan Trafik! zal opnieuw een feestelijk evenement zijn met concerten, films, debatten en ateliers uit Zuid-West Europa. Onze leden profiteren van een voordelig tarief!

«Balkan Trafik is een trafiek, een trafiek van culturen en ervaringen die mogelijkheden bieden voor integratie, communicatie, delen en zich openstellen voor de andere.» Dit is de filosofie van dit originele festival. Het wordt georganiseerd door de vzw 1001 Valises en BOZAR, en brengt internationale sterren en «levende legendes» uit de Balkan samen. Op het podium is er plaats voor Roma muziek, geëngageerde rock, jazz en zelfs traditionele en elektronische muziek . Films, debatten, ateliers, gastronomie, wijn et dans vervolledigen de affiche.

Onze leden profiteren van een korting op de toegangsprijs op vrijdag 24 en zaterdag 25 april. Hoe meer mensen zich inschrijven hoe voordeliger: korting -15% indien 15 personen zich inschrijven en  -25% bij 50 ingeschrevenen! Geïnteresseerd? Stuur dan je gegevens (naam, voornaam, data(datum) en aantal gewenste plaatsen) vóór 15 april naar de verantwoordelijken van het festival en vermeld hierbij dat je Smart-lid bent. Het voordeeltarief zal je worden toegekend in functie van het aantal inschrijvingen. Opgelet, de tarieven verschillen ook per moment op de dag van het festival: de toegangsprijs voor de exclusieve avond in het gezelschap van Goran Bregovic op 24/04 is 35€ en 20€ gedurende de zaterdag overdag.

Bekijk voor het volledige programma de website van het festival.