Balkan Trafik Festival aan voordelig tarief – Brussel 01-04/05

Annonces, Events - 8/4/2014

logo200 kunstenaars, 7000 festivalgangers: de achtste editie van Balkan Trafik vindt als vanouds plaats in Bozar in Brussel van 1 tot 4 mei. Wil je aan een goedkoper tarief naar het festival? Schrijf je dan snel in op onze guestlist.

Vijf dagen van het beste wat de Balkan te bieden heeft… Deze jaarlijkse vaste waarde onder de festivals georganiseerd door 1001 valises en Bozar verzamelt ook deze editie weer internationale sterren en levende legenden uit de Balkan. Het festival switcht moeiteloos van Rom-muziek en meer traditionele klanken naar jazz, geëngageerde rock en elektronische muziek. Daarnaast  kan je er ook naar films, debatten, dans en workshops en proeven van de gastronomie.

Onze leden kunnen genieten van een korting van 25% op het toegangsticket – je betaalt meer bepaald 16 euro voor een festivaldag – op voorwaarde dat onze guestlist meer dan 50 inschrijvingen bevat. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan snel je gegevens naar de organisatoren van het festival (naam, voornaam, datum en aantal gewenste plaatsen) en zeg erbij dat je lid bent van Smart. Het voordelige tarief wordt toegekend eens we aan de 50 inschrijvingen zitten.

Het volledige programma vind je hier terug