Smart nu ook mogelijk voor activiteiten in de voedingssector

Bericht - 20/2/2018

Je wil in de voedingssector werken, er een economische activiteit ontwikkelen? Kok, traiteur, culinair animator, groenteverbouwer, brouwer, kaasmaker, wijnhandelaar, straatverkoper enz.: onze diensten zijn aangepast aan alle jobs in de sector.

  • Je wil als freelancer werken voor een restaurant, een bar, een traiteur, een boerderij…

Welke aan de levensmiddelensector gelinkte job je ook uitoefent: je kan je opdrachten factureren via onze dienst Je  contract beheren.   Je diensten opstarten in de voedingssector is een goede manier om een eerste ervaring op te doen.

  • Heb je een project in de voedingssector? Heb je de nodige beroepscompetenties?

SMart vergemakkelijkt het ontwikkelen van je activiteiten als operator in de voedingssector. We analyseren samen met jou de haalbaarheid van het project en stellen eventueel voor om een activiteit op te starten (Een activiteit beheren.)

  • Zijn alle soorten activiteiten mogelijk?

In principe zijn alle aan voedingsmiddelen gerelateerde activiteiten mogelijk: een food truck, bier brouwen, groenten verbouwen, catering, koekjes maken, conserven produceren… De enige voorwaarde is dat er een alternatief is voor een commercieel huurcontract (geen ‘vestiging op straat ‘), zoals de huur van een gedeelde keuken, een mobiele infrastructuur, een thuisatelier dat conform is aan de normen…

  • Geïnteresseerd? 

Neem contact op met een van de Smart-teams in je buurt.