Bigre! Rencontre

Om de coöperatieve geest te stimuleren, opleidings- en uitwisselingsmogelijkheden te creëren, en te ontdekken wat de goede praktijken zijn in andere structuren, hebben drie coöperaties (Oxalis, Coopaname en Smart) de handen in elkaar geslagen en het evenement Bigre! Rencontre opgericht.

Blokkeer nu al je agenda! Als de gezondheidssituatie het toelaat, vindt de Bigre! Rencontre editie 2020 plaats van 24 tot 28 augustus in het Franse Sète. Concreet is de Bigre Rencontre een week vol opleidingen, ontmoetingen en uitwisseling.

DBigre! Rencontre verloopt dan wel enkel in het Frans, maar iedereen is van harte welkomHopelijk tot dan!
Go toAfspraak op de site van de Bigre Rencontre 

 

Heb je voor de Bigre Rencontre 2020 een leuk workshopideeWe horen het graag! 

Het programma van de Bigre Rencontre wordt samengesteld op basis van de middelen en ideeën van de leden van de organiserende coöperaties.  

De oproep om workshops voor te stellen, is gelanceerd! Heb je een idee voor de Bigre Rencontre 2020? Bezorg ons dan je voorstellen vóór 10 mei. 

Go toStel hier je workshop voor 

 

Heb je een leuk idee voor een thema-activiteit op de Bigre Rencontre 2020? Laat het ons weten! 

Dit formulier betreft de activiteiten voor de drie openingsthema’s van dit jaarvoeding, transitie & transformatie, en internationale samenwerkingmaar ook voor activiteiten op dinsdagnamiddag over economische samenwerking of voor het vrij podium 
Deze vragenlijst wordt ook op 10 mei afgesloten. 

Go toStel een activiteit voor 

 

 

Go toLees hier de analyse van Mayliss François (in het Frans)