Oproep : ♥ Wie durft eigen werk te laten zien in de Paarl vitrine?

Geen onderdeel van een categorie - 23/2/2017

Smart ontsteekt Gentster!
Handtassenontwerpster Pearl kijkt jullie, ambachtslui en ontwerpers, aan met haar fonkelende blauwe ogen. Ze lokt jullie binnen en daagt jullie uit om haar boetiek Paarl 1 maand tezamen te runnen.

Met Gentster biedt ze een venster aan waar jullie eigen werk kunnen tentoonstellen en verkopen. Ze spoort jullie aan om naar buiten te komen met jullie werk en binnen te treden in haar boetiek en atelier.

Paarl wil vonken zien, in jullie ogen, in jullie werk en in jullie enthousiasme. Durf te schitteren als Gentster voor 1 maand en laat jullie werk zien in een echte vitrine.

Het concept: 3 ambachtslieden of ontwerpers (in de ruimste zin van het woord zoals fotograaf, illustrator, designer, …) kunnen elk gedurende 1 maand – april, mei of juni 2017 – hun werk tentoonstellen en verkopen in de Paarl boetiek.

De locatie: Nieuwland 1 te 9000 Gent.

Het budget: Smart gelooft in jullie én Gentster en betaalt de helft van de maandelijkse huurprijs van 350€. Jij betaalt de andere helft, nl. 175€.

De spelregels: klik hier..

Deelname: Dien je dossier ten laatste in op 12 maart 2017 via e-mail gent@nullsmart.coop of kom het afgeven in ons kantoor.