Formation

Mieux se connaître

Wie ben ik als ondernemer?

Session 1 à Antwerpen
Le 20-04-2023 de 9u45 tot 15u En présentiel

Ondernemen doe je vanuit passie. Passie voor een product of dienst, waarvan jij vindt dat het er verdorie al lang had moeten zijn. Of waarvan je vindt dat het op een andere manier mag & kan. Het kan ook passie zijn voor het creëren, het onderhandelen, het innoveren, …

Weten waar jouw ondernemerspassie op gebouwd is, wordt van onschatbare waarde om veerkracht en drive te behouden in jouw zaak.

Ontdek jouw unieke ondernemend fundament. Waar gaat jouw ondernemend vuur van branden? Welke ondernemer ben je nu en wil je nog worden? Ga op onderzoek naar hoe je jouw passie, jouw droom kan vormgeven. Waar je laaiend enthousiast van wordt, en wanneer je voorzichtig je waakvlam mag beschermen.

Objectifs

  • Onderzoek verder waarom je juist onderneemt.
  • Vind een duidelijk beslissingskompas voor de toekomst.
  • Stem je ondernemersdoelen af op je persoonlijke doelen
  • Breng je talenten, sterktes, waarden en hefbomen in kaart
  • Ontdek onvermijdelijk ook enkele valkuilen en bedenk hoe je er op kan/wil/zal anticiperen.

Contenu de la formation

  • Introductie IKIGAI. Kader en oefening om te ontdekken waar jouw drive, jouw flow vandaan komt.
  • Talenten, sterktes en values bij ondernemen. Kader en oefening om in kaart te brengen wie je al bent, en wie je nog kan/wil/zal worden en hoe je dat wil aanpakken.
  • Simon Sinek vs Michel Bachman. Kader en oefening om je ondernemersdoelen te verbinden aan je persoonlijke doelen en noden. 

Informations pratiques

  • Duur van de opleiding: 9u45 tot 15u.
  • Zodra we je inschrijving ontvangen hebben, krijg je een mail met de nodige info (adres en zaal, internetlink als de opleiding online gegeven wordt, betalingsmodaliteiten ...). 

Prix

·        € 30 voor Smart-vennoten en € 90 voor niet-vennoten. 

·        Deze prijs omvat dranken (koffie, thee en water), maar geen lunch. 

An is als freelancer reeds 5 jaar workshop-wizzard en procesbegeleider voor kleine en middelgrote teams. Over soft skills. Want daar durven in duiken is volgens An Dours het dapperste wat er is. Daarnaast is ze zoektochtbegeleider en bewustzijnscoach voor iedereen die ‘Er meer uit wil halen dan op dit moment lukt.’ Zowel met ondernemersdoelen als persoonlijke doelen gaat ze samen met je aan de slag. Ze durft daarin zowel kwetsbaarheid- als leiderschapspaden bewandelen. An is een Voeler, Flexdenker en woordkunstenaar in haar kern en van daaruit beweegt ze haar hele carrière. Ze brengt een spraakwaterval mee, een neurodivers brein, een nieuwsgierige blik en een gedreven hart.

Bij BlinkOut vzw zet ze als founder alles op alles om onzichtbare drempels te benoemen en bespreekbaar te maken, want Iedereen straalt Vanbinnen.