> DÉCOUVREZ NOTRE BLOGkronik <

Emploi

Smart zoekt een adviesverlener-projectbegeleider (M/V/X) – Voltijds contract van onbepaalde duur in Gent

[Offre d'emploi]
Basé à Gent
Date de la mise en ligne : 05-02-2020

Smart is een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk en is met vestigingen in bijna 40 Europese steden (waarvan 10 in België) overigens de grootste werkerscoöperatie in Europa. Bij Smart kunnen freelancers met uiteenlopende beroepen hun professionele activiteit ontwikkelen in een coöperatieve omgeving, door de mutualisering van juridische, financiële en administratieve diensten, opleidingen, economische begeleiding en gedeelde werkruimten.
Het is bij Smart mogelijk om te ondernemen en toch de sociale bescherming te genieten van een loontrekkende. Sinds haar oprichting in België in 1998 heeft de coöperatie zo al meer dan 100.000 leden begeleid bij het beheer van hun professionele activiteiten.

Een gedetailleerde presentatie van Smart vind je hier:
https://smartbe.be/nl/wie-zijn-wij.

Description du poste

Als projectbegeleider werk je in teamverband, onder de operationeel directeur. Je verantwoordelijkheden:

– Het ‘project Smart’ en de verschillende diensten voorstellen aan toekomstige leden. Zo geef je infosessies rond het Smart-project en verstrek je alle nuttige informatie aan iedereen die Smart contacteert.
– Je begeleidt onze individuele leden in de ontwikkeling van hun economische activiteit en zoekt samen met hen naar oplossingen op maat.
– Je evalueert projecten op administratief, juridisch en commercieel vlak.
– Je nodigt onze leden uit om collectief projecten uit te voeren.
– Je zorgt voor de administratie die gepaard gaat met de tewerkstelling van de freelancer: opmaken en opvolgen van administratieve en sociale documenten, in samenwerking met de bevoegde administraties, partners en interne diensten.
– Je draagt bij tot de basisideeën en neemt deel aan de ontwikkeling van de coöperatieve vennootschap door onze leden aan te moedigen om deel te nemen aan het coöperatieve project Smart.
– Je houdt contact met actoren uit de sector, meer bepaald op het vlak van tewerkstelling, inschakeling, de opstart van projecten, sociale economie enz.

Je wordt daarbij ondersteund door een team en een netwerk van experten. Zodra je bij Smart aan de slag gaat, krijg je bovendien een opleiding over onze manier van werken en de tools van de coöperatieve vennootschap.

Profil

– Je hebt ervaring in bedrijfsbeheer, projectbegeleiding (idealiter voor het opstarten van ondernemingen), en commerciële ontwikkeling.
– Je bent tweetalig NL-FR. Kennis van het Engels is een troef.
– Je hebt juridische basiskennis (sociaal recht en fiscaal recht) of zin om die kennis te verwerven.
– Je hebt economische basiskennis of zin om die kennis te verwerven.
– Je hebt goede sociale en pedagogische vaardigheden, en je neemt graag het woord voor een groep.
– Je hebt een goed analytisch vermogen en werkt stipt en nauwgezet.
– Je kunt zowel zelfstandig werken als in een team.
– Je bent stressbestendig en staat open voor een gevarieerde, diverse job.
– Je bent flexibel en kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties.
– Je bent bereid om je te verplaatsen naar andere Smart-kantoren in Frankrijk en België, vooral Rijsel en Brussel.
– Je hebt interesse voor sociale en solidaire economie. Een netwerk binnen de sociale en solidaire economie is een pluspunt.

Nous offrons

– Een voltijds contract (38 uur/week) van onbepaalde duur.
– Een aangename werkomgeving in een bedrijf in volle groei.
– Een aantrekkelijk salarispakket: maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, vergoeding van je reiskosten gebaseerd op de kost van een abonnement op het openbaar vervoer, basisabonnement telefoon, forfait op de belkosten.

Intéressé.e.s ?

Stuur je motivatiebrief, vergezeld van een gedetailleerd cv uiterlijk op 18/02/2020 per e-mail naar jobs@smart.coop. Vermeld de volgende referentie als onderwerp van je e-mail:
200205-ADP-Gent-DIROP.