> DÉCOUVREZ NOTRE BLOGkronik <

Emploi

Smart is hiring : 1 Adviesverlener (M/V/X) – Vast contract – Vliegende functie

[]
Basé à Bruxelles
Date de la mise en ligne : 30-06-2021

 

Bij Smart kunnen professionals uit verschillende disciplines hun economisch project onderbrengen. Ze delen er middelen en tools, en kunnen hun economische activiteit in alle sereniteit ontwikkelen. Door via de coöperatie Smart te werken, kunnen zij als werknemers een beroep doen op de sociale zekerheid en tegelijk genieten van de vrijheid als zelfstandige.

Smart telt 10 kantoren in heel België, verspreid over Brussel, Wallonië en Vlaanderen, en begeleidt jaarlijks gemiddeld 20.000 leden.

De teams van de operationele directie (DOP) begeleiden de leden bij het gebruik van de tools en diensten van Smart. Bovendien helpen ze hen bij het veilige beheer en de economische ontwikkeling van hun activiteiten. De teams in de verschillende kantoren ijveren ook voor meer zichtbaarheid en toegankelijkheid van de coöperatie, door acties te organiseren rond regionale ontwikkeling en de animatie van het leven in onze coöperatie.

Om de ontwikkeling van de Belgische kantoren te ondersteunen, zijn we voor een vliegende functie op zoek naar een dynamische, gemotiveerde adviesverlener (M/V/X).

Description du poste

Functiebeschrijving

Onder de verantwoordelijkheid van de operationeel directeurs ga je aan de slag binnen de operationele directie en meer bepaald een team van vliegende adviesverleners. Je krijgt een opleiding over de manier van werken en de tools van de coöperatie.

Een vliegende adviesverlener springt in bij een team van adviesverleners om hen tijdelijk te ondersteunen en zo de continuïteit van de dienstverlening aan de leden te garanderen.

Je zal dus regelmatig naar andere kantoren gaan, zowel in Vlaanderen als Wallonië of in Brussel, al naargelang de behoeften.

Met de steun van een team en een netwerk van experten zijn dit je voornaamste taken:
– Je staat in voor het onthaal (afspraken, spontane bezoekers, e-mail, telefoon);
– Je leidt collectieve infosessies;
– Je zorgt voor de opvolging en het beheer van de activiteiten van de leden in samenwerking met administraties en partners: opmaken en opvolgen van administratieve en sociale documenten voor de begeleiding en loonadministratie van de leden;

Profil

Profiel

Je hebt een eerste ervaring in een administratieve functie en het beheer van contractuele, administratieve en sociale dossiers op het vlak van inschakeling, professionele opleiding, begeleiding van initiatiefnemers van projecten …;
– Ervaring in projectbeheer en/of projectbegeleiding is een troef;
– Je spreekt vloeiend Frans en Engels;
– Je bent beschikbaar en bereid om op verschillende plaatsen te worden ingezet en kan je als dusdanig organiseren;
– Je hebt een basiskennis sociaal en fiscaal recht;
– Je kan vlot overweg met informaticatools zoals Word, Excel en PowerPoint en toepassingen van Microsoft Office 365;
– Je bent thuis in economie en bedrijfsbeheer: budgetbepaling, analyse van de economische en financiële uitdagingen van een professioneel project;
– Ervaring binnen de sociale en solidaire economie is een troef;
– Persoonlijke kwaliteiten: een goed analytisch vermogen, stiptheid, goede sociale luistervaardigheden. Assertiviteit. Goede organisatorische en methodologische vaardigheden. Goed kunnen werken binnen een team, terwijl je toch de nodige autonomie aan de dag legt. Zin voor initiatief. Stressbestendigheid en openstaan voor verandering. Goede pedagogische vaardigheden.

Nous offrons

Ons aanbod

Een voltijds contract van onbepaalde duur;
– Een aangename werkomgeving met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privé.
– Een aantrekkelijk loonpakket met eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques (€ 250/jaar), groepsverzekering en een gsm-abonnement;
– Volledige terugbetaling van je kosten voor woon-werkverkeer, mits bewijsstuk (abonnement openbaar vervoer).

Intéressé.e.s ?

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief en gedetailleerd cv uiterlijk op 16/7/2021 per e-mail naar Smart via jobs@smart.coop, met als onderwerp 210406-ADP-IT-DOP.

Voor onmiddellijke indiensttreding.

Smart ijvert voor meer diversiteit en moedigt iedereen met de vereiste competenties aan om zich kandidaat te stellen, ongeacht afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, levensovertuiging, handicap …